Floarea vietii

Floarea vietii

Wednesday, September 5, 2012

Venus în semnul Leului- 6 septembrie 2012



     Venus în semnul Leului amplifică dorinţa de a ne implica afectiv, total, fără a ţine cont de consecinţe. Dacă Venus în semnul Racului îndemna la dragostea de casă, sentimentele fiind mult mai stabile, acum se va face simţită dorinţa de a ne exprima dorinţa, de a ne implica în relaţii prin manifestari energice, aproape necontrolate. Leul ,zodie de foc, predispune la  întâlniri romantice care cer o anumită confirmare a propriei identităţi. Afecţiunea şi aprecierea sunt manifestate energic, direct şi grandios. Iubirea şi intimitatea poate fi simţită prin împărtăşirea unor aspiraţii comune pline de entuziasm.Venus în Leu manifestă idealism şi aşteptări înalte în relaţiile de iubire dar şi în cele sociale. Acum este răspîndită mult mai multă energie în exterior, ceea ce va duce, nu de puţine ori, la starea de confuzie în cadrul relaţiilor.
      Afecţiunea este exprimată cu căldură, teatral, jucăuş şi cu entuziasm. Schimbul de sentimente profunde poate fi împiedicat de nevoia de a fi în centrul atenţiei sau de a domina viaţa emoţională a celuilalt. Atitudinea afectivă are la bază pasiuni libere, totale, aspiraţiile amoroase devenind sincere, emoţiile sunt îndreptate către pasiuni cu ideal clasic. Venus în Leu predispune la preocuparea către îngrijirea corpului, a aspectului exterior, eleganţă în atitudine. Este o predispunere către  dorinţa de a ne bucura la maxim de viaţă, foamea de erotism fiind greu de stăpânit ceea ce va duce, nu de puţine ori, la conflicte în relaţiile de iubire.
    Capacităţile creatoare pot lua amploare acum, dacă talentul creator şi emoţia este orientată către exprimarea prin artă, vom obţine  rezultate deosebite, palpabile care să echilibreze sufletul, să ne înalţe spiritul.
     În data de 6 septembrie, Venus se află în careu cu planeta Saturn ceea ce predispune la probleme în relaţiile sentimentale şi matrimoniale. Sunt conflicte care vor forţa la luarea de decizii în cadrul cuplurilor ce caută un răspuns ferm. Au loc evenimente acum ce vor duce la aflarea unor adevăruri care...dor, dar fără de care nu ar putea fi luate decizii ferme, de schimbare a drumului.
     Se recomandă mare prudenţă  la informaţiile ce vin către noi, existând tendinţa spre înşelătorie, prejudecată, gânduri viclene, neînţelegeri şi probleme juridice (Mercur careu Jupiter).
     Saturn se află în semnul Balanţei până în data de 5 octombrie 2012. A mai rămas foarte puţin timp în care vor fi luate decizii vizavi de relaţiile matrimoniale, sentimentale. Am corectat ce aveam de corectat în relaţia noastră? Saturn a dat o lecţie dură vizavi de cuplu, dar este o lecţie necesară fără de care nu am fi descoperit adevăratele noastre emoţii, trăiri, dorinţe în tot ce ţine de viaţa sentimentală, relaţională. A fost o perioadă de redescoperire a propriei fiinţe, dar şi de cunoaştere a celuilalt.
    Venus în Leu îndeamnă la pasiune îndemnând la exprimarea sentimentelor prin gesturi de afecţiune pentru cel pe care îl iubeşte. Trebuie să avem mare atenţie către cine orientăm acum sentimentele noastre, dorinţele, cui ne destăinuim cele mai tainice gânduri, emoţii.
       Să lăsăm emoţiile să ne inunde sufletul şi lumina să ne mângîie spiritul.
       Mult succes!

No comments:

Post a Comment